[Obitelj] - Lapuh, Željko ([Zagreb], 1974)
Sadržaj: figuralna skupina sa šest likova u prvom planu i pet likova u drugom
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Lapuh // 74.; l.d. ispod otiska olovkom: 14/16
Naslov dao katalogizator
pregledano
Keywords: bakropisi