Bez naziva - Linardić, Letricija (1999)
Sadržaj: paralelno s gornjim rubom plohe papira gusto poredane linije koje tvore usku traku. Iz donjeg ruba plohe papira izviru dva odvojena snopa linija koji se sastoje od gusto poredanih usporednih, blago valovitih linija