Don Bosco danas salezijanski vjesnik : glasilo salezijanske obitelji - Salezijanci (Zagreb : Katehetski salezijanski centar, 2001)
Mrežne stranice glasila salezijanaca.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.ksc.hr/dbd.htm ; http://www.salesiana.hr/dbd.htm ; http://donbosco.hr ; http://donbosco.hr/animacija/don-bosco-danas.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od broja 1(2009) 2. podnasl.: Glasilo salezijanske obitelji.
Od 2001,br.3 urednik: Vitomir Žečević; od 2005,br.3: Anto Stojić; 2014: Sebastijan Marković; od 2015,br.3: Luka Hudinčec.
Opis građe prema 2018,br.4 ; zadnji opis prema 2020,br.3/4 dana: 30.6.2021.
Keywords: Redovnici -- Salezijanci -- Serijske publikacije