Pastirski list zadarskog nadbiskupa vjernicima svoje nadbiskupije : za korizmu god. 1914. - Pulišić, Vinko ([s. n.], 1914)
U poslanici su citirani starozavjetni proroci (Jeremija, Ezekijel) kao i Pavlove poslanice kako bi se potakao ispit savjesti i razmišljanja o spasenju duše.