[Ratnici očaja] - Vladić-Maštruko, Manuela (1989)
Sadržaj: u prvom planu prikaz dvaju likova u stavu borbe u poluprofilu, ljudskih tijela a životinjskih glava, nogu, ruku i krila. Lijevi lik ima glavu kokoši a desni vuka. Pozadinu tvori kombinacija stiliziranih geometrijskih i florealnih oblika