[Obrve pune zlata] - Vladić-Maštruko, Manuela ([Zagreb, 1989)
Sadržaj: kompozicija apstrahiranih vegetabilnih formi koje čine pozadinu dvama horizontalno položenim, stiliziranim ljudskim profilima u gornjoj, odnosno, u donjoj polovici formata
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: MVladić; l.d. ispod otiska olovkom: 6/20
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije