[Pred ogledalom] - Vejzović, Munir ([Zagreb, 1988)
Sadržaj: polunaga žena u poluprofilu drži ovalno zrcalo drugoj nagoj ženi u profil, koja se ogleda u zrcalu. Na desnoj strani prikaza stol na kojemu stoji vaza sa cvijećem
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: M Vejzović
Naslov dao katalogizator
Keywords: akvatinte