[Dlanovi združeni dlanovi] - Vladić-Maštruko, Manuela (1989)
Sadržaj: na podlozi od stiliziranih vegetabilnih oblika prikaz ruku koje se dodiruju vršcima prstiju. U gornjem dijelu prikaza dvije ribe frontalno okrenute jedna prema drugoj