[The Great Pretender] - Vladić-Maštruko, Manuela (1989)
Sadržaj: na desnoj strani formata prikaz nagog muškog lika u profilu dinamičnih pokreta ruku i nogu na pozadini koja se sastoji od nekoliko apstraktnih formi