Ex libris Biškupić - Vejzović, Munir ([Zagreb, 1988)
Sadržaj: nagi ženski lik u koljenu savijene lijeve noge i obje uzdignute ruke pleše dok nagi muški lik prikazan u tri-četvrt profilu lijevo od nje svira frulu
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: M. Vejzović; l.g. na otisku utisnuto: EX LIBRIS // BIŠKUPIĆ
Keywords: bakropisi