Ex libris Biškupić - Vejzović, Munir (1988)
Sadržaj: nagi ženski lik u koljenu savijene lijeve noge i obje uzdignute ruke pleše dok nagi muški lik prikazan u tri-četvrt profilu lijevo od nje svira frulu