Ex libris prof. dr. medico Drago Novak - Vejzović, Munir ([Zagreb, 1988)
Sadržaj: prikaz žene koja sjedi i u desnoj, ispruženoj ruci drži jabuku dok raširenom lepezom u lijevoj ruci prekriva mali dio lica. Lijevo od nje sjedi pas
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: M. Vejzović; uz gornji rub otiska otisnuto: EX LIBRIS; na desnoj strani otiska otisnuto: PROF.// Dr.medico // DRAGO // NOVAK
Keywords: bakropisi