Ex libris prof. dr. medico Drago Novak - Vejzović, Munir (1988)
Sadržaj: prikaz žene koja sjedi i u desnoj, ispruženoj ruci drži jabuku dok raširenom lepezom u lijevoj ruci prekriva mali dio lica. Lijevo od nje sjedi pas