Ex libris Božo Biškupić - Vejzović, Munir ([Zagreb], 1988)
Sadržaj: nagi muškarac i žena u stojećem položaju vode ljubav
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: M. Vejzović // 88; l.d. na otisku otisnuto: m.v.; gore na otisku polukružno otisnuto: EX LIBRIS BOŽO BIŠKUPIĆ
Keywords: bakropisi