Ex libris Biškupić - Vejzović, Munir ([Zagreb], 1988)
Sadržaj: naga žena sa šeširom na glavi sjedi leđima okrenuta prema promatraču, oslonjena na desnu ruku. Lijevo od nje u profilu prikazan nagi muški lik s desnom rukom oslonjenom o prekriženu nogu
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: M. Vejzović 88; l.g. na otisku otisnuto: EX LIBRIS; s.d. na otisku otisnuto: BIŠKUPIĆ
Keywords: bakropisi