Uskrs 91 alegorija - Zanki, Josip ([S.l.], 1991)
Sadržaj: prikaz šibenske katedrale pred kojom su dva anđela s kaležima u ruci. Iznad njih raspeti Krist
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Josip Zanchi; l.d. ispod otiska olovkom: 1/8 bak. aquatinta, s.d. ispod otiska olovkom: "USKRS 91 ALEGORIJA" 1991
Keywords: bakropisi; akvatinte