Alegorija Drugih - Zanki, Josip ([S.l.], 1992)
Sadržaj: prikaz žene s paunom u ruci, a iza nje polja i crkvica Sv. Nikole kraj Nina
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Zanki; l.d. ispod otiska olovkom: E.A. bakropis "ALEGORIJA DRUGIH" 1992
Keywords: bakropisi; akvatinte