[Ubojstvo I] - Trepše, Marijan (1919)
Sadržaj: tri uplašene žene, dvije stoje, jedna kleči s rukama držeći se za glavu, nalaze se uz tijelo muškarca koji leži potrbuške na podu. Uz muškarčevu ruku leži bodež