Pravilnik Hrvatske radničke zadruge u Splitu. - Hrvatska radnička zadruga (Split) ([Split : Hrvatska radnička zadruga], 1904)
Radnička udruga solidarnosti, utemeljena je 1904. godine radi poboljšanja materijalnog stanja i sigurnosti radnika.
Keywords: Hrvatska radnička zadruga (Split) -- Pravilnik; Radnička klasa -- Dalmacija