Kaos - Zanki, Josip ([Zagreb], 2003)
Sadržaj: zelene linije različitih usmjerenja na crnoj podlozi
Signatura d. ispod otiska olovkom: 2003 J. Zanki; l. ispod otiska olovkom: 1/3 bakropis; s. ispod otiska olovkom: "KAOS"
Keywords: bakropisi