[Leda] - Šiško, Ivica ([Zagreb], 1992)
Sadržaj: izduženo nago žensko tijelo labuđe glave, vrata i krila te forma trokuta pokraj njega. Pozadina apstraktna
Signatura s.d. ispod otiska olovkom: I. Šiško 92
Naslov dao katalogizator
Keywords: akvatinte