[Konj] - Šiško, Ivica ([Zagreb], 1977)
Sadržaj: u svom gornjem dijelu otisak završava zakrivljenom linijom koja prati oblik prikazanog konja. U donjem dijelu ističe se narančasto obojeni kvadrat također s prikazom konja
Signatura d. ispod otiska olovkom: I. Šiško 77; l. ispod otiska olovkom: 2/7
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi