[Konj] - Šiško, Ivica (1977)
Sadržaj: u svom gornjem dijelu otisak završava zakrivljenom linijom koja prati oblik prikazanog konja. U donjem dijelu ističe se narančasto obojeni kvadrat također s prikazom konja