[Plakat] - Šiško, Ivica ([Zagreb], 1978)
Sadržaj: u gornjem dijelu formata otisak s apstraktnim prikazom. U donjem dijelu obavijest o izložbi
Signatura d. ispod otiska olovkom: I. Šiško; l. ispod otiska olovkom: 13/25; s. ispod otiska olovkom: bakropis
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi