[Ptica] - Šiško, Ivica ([Zagreb], 1979)
Sadržaj: ptica raširenih krila unutar pravokutnika
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: I. Šiško 79; l.d. ispod otiska olovkom: EA; s.d. ispod otiska olovkom: akvatinta - bakropis
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi; akvatinte