[Treći prostor] - Šiško, Ivica ([Zagreb], 1978)
Sadržaj: prikazom dominira veliki puž smješten na podlozi sastavljenoj od dva kvadrata, manji unutar većeg. Kvadrati su ispunjeni prikazom trave i manjih puževa
Signatura d. ispod otiska olovkom: I. Šiško; l. ispod otiska olovkom: A.O; s. ispod otiska olovkom: bakropis-akvatinta
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi; akvatinte