[Objekt I] - Šiško, Ivica ([Zagreb], 1982)
Sadržaj: u središtu prikaza simetričan, lisnati oblik
Signatura d. ispod otiska olovkom: I. Šiško 82; l. ispod otiska olovkom: 2/7; s. ispod otiska olovkom: bakropis-akvatinta
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi; akvatinte