[Dijalog s bikom] - Šiško, Ivica ([Zagreb], 1986)
Sadržaj: naga žena u prvom planu, u pozadini bik
Signatura d. ispod otiska olovkom: I. ŠIŠKO 86; l. ispod otiska olovkom: EA / NSB
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije