Kazalište Virovitica - Kazalište (Virovitica) (Virovitica : Kazalište Virovitica, 2001)
Web-stranice Kazališta.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://kazalistevirovitica.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 23.9.2004. ; zadnji opis prema verziji dana: 30.9.2022.)
Keywords: Kazalište (Virovitica) -- Vodiči