Kazalište Trešnja - Kazalište "Trešnja" (Zagreb) (Zagreb : Kazalište Trešnja, 2000)
Mrežne stranice kazališta
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 22.9.2004.)
Keywords: Kazalište "Trešnja" (Zagreb); Kazalište za djecu -- Zagreb