[Kompozicija] - Šiško, Ivica ([Zagreb], 1983)
Sadržaj: apstraktna kompozicija koja se sastoji od pet vertikalnih polja ispunjenim oblicima nalik na stilizirano lišće
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: I. Šiško 83: l.s. ispod otiska olovkom: E,A 2/7; s.d. ispod otiska olovkom: bakropis - akvatinta
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi; akvatinte