Kazalište Komedija - Zagrebačko gradsko kazalište Komedija (Zagreb) (Zagreb : Kazalište Komedija, 2000)
Web-stranice kazališta koje se bavi izvođenjm glazbenih predstava operete i komične opere, mjuzikala, rock i pop opera te dramskih predstava
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.9.2004. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.10.2022.)
Keywords: Zagrebačko gradsko kazalište Komedija (Zagreb)