[Koncert] - Steiner, Milan ([Zagreb, 1913)
Sadržaj: koncert na otvorenom. Publika u prvom planu, u pozadini dirigent s orkestrom
Signatura d. ispod otiska olovkom: Steiner
Naslov dao katalogizator
M-I-135. - Zagreb : Goran Vranić, 2000. - 1 negativ : kolor; 120 mm
Pregledano
Keywords: bakropisi; suhe igle