Knjižnica Odsjeka za povijest hrvatske glazbe - Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti. Zavod za povijest hrvatske književnosti, kazališta i glazbe. Odsjek za povijest hrvatske glazbe. Knjižnica (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za povijest hrvatske književnosti, kazališta i glazbe)
Mrežno mjesto knjižnice
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 8.9.2004. ; zadnji opis prema verziji dana 27.4.2005
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://mahazu.hazu.hr/%7Eglazba ; http://knjiznice.szi.hr/?libid=86&task=nsl
Keywords: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti. -- Zavod za povijest hrvatske književnosti, kazališta i glazbe. -- Odsjek za povijest hrvatske glazbe. -- Knjižnica (Zagreb)