Nakon uzleta - Sladović, Karina ([Zagreb], 1989)
Sadržaj: otisak dijagonalno podijeljen u dva dijela. U desnom dijelu prikazane dvije ptice raširenih krila a u lijevom tri
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Karina // Sladović // 1989.; d.l. ispod otiska olovkom: E.A. bakropis, akvatinta, // suha igla; d.s. ispod otiska olovkom: "Nakon uzleta"
Keywords: suhe igle; bakropisi; akvatinte