Četiri ljekaruše - Medić, Mojo (U Zagrebu : [s. n.], 1909)
O rukopisima ljekaruša od kojih se za 1. navodi da ima natpis Priproste liekarije i da je datiran 1765., za 2. da je pisan bosanskom ćirilicom, za 3. da je iz 1822., za 4. da je datiran 1776.; za 1., 2. i 4. rukopis se kaže da se čuvaju u Jugosl. akademiji.
P. o.: Zbornik za narodni život i običaje Južnih Slavena ; knj. XIV/2.
Na vrhu nasl. str. primjerka 530819 1.0 autograf M. Medića.