Izložba - Petrić, Ratko ([Zagreb], 1980)
Sadržaj: otisnut novinski članak i nekoliko karikatura
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: R. Petrić; d.l. ispod otiska olovkom: E/A 1980.; d.s. ispod otiska olovkom: IZLOŽBA
Keywords: serigrafije