Križevci : Gornji grad - Renarić, Dragutin ([S.l.], 1940)
Sadržaj: seoska ulica, ljudska figura i dva stabla
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Drag. Renarić. // 1940.; d.l. ispod otiska olovkom: Križevci Gornji grad.
M-II-88. - Zagreb : NSK, 2000. - 1 negativ : crno-bijelo ; 34 mm
Keywords: vernis-mou