Križevci - Renarić, Dragutin ([S.l.], 1941)
Sadržaj: velika kuća s okućnicom. S lijeva dio ulice
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Drag. Renarić // 1941; d.l. ispod otiska olovkom: Križevci.
M-II-85. - Zagreb : NSK, 2000. - 1 negativ : crno-bijelo ; 35 mm
Keywords: vernis-mou