Jankovičkina klijet u Križevcima - Renarić, Dragutin ([S. l.], 1941)
Prikaz starih klijeti okruženih drvećem.
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Drag. Renarić. // 1941.; d.l. ispod otiska olovkom: Jankovičkina klijet u Križevcima.
M-II-86. - Zagreb : NSK, 2000. - 1 negativ : crno-bijelo ; 35 mm
Digitalna reprodukcija
Keywords: Križevci (Hrvatska); Bakropisi; vernis-mou