Bosanski mlin na Brki - Renarić, Dragutin ([S.l.], 1941)
Drvena kuća na stupovima koji vire iz vode. Uokolo drveće
Signatura d. ispod otiska olovkom: Drag. Renarić // 1941.: l. ispod otiska olovkom: Bosanski mlin na Brki
Digitalna reprodukcija
Keywords: Bakropisi; Brka (rijeka)