Križevci - Renarić, Dragutin ([S.l.], 1940)
Sadržaj: seljačka kuća u dvorištu iza plota
Signatura d. ispod otiska olovkom: Drag. Renarić // 1940.; l. ispod otiska olovkom: Križevci
M-II-82. - Zagreb : NSK, 2000. - 1 negativ : crno-bijelo; 34 mm
Keywords: vernis-mou