Bršadin : Stari most na Vuki - Renarić, Dragutin ([S.l.], 1940)
Stari most s lukovima i dvije skulpture na ogradi i jednim stablom ispod mosta. U pozadini dvije kuće i ogoljela stabla
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Drag. Renerić 1940.; d.l. ispod otiska olovkom: Bršadin. Stari most na Vuki. orig. bakropis.
Keywords: Bršadin; Vuka (rijeka); Bakropisi