Kalnička klijet - Renarić, Dragutin ([S.l.], 1941)
Sadržaj: klijet zametena snijegom
Signatura d. ispod otiska olovkom: Drag. Renarić // 1941; l. ispod otiska olovkom: Kalnička klijet
Keywords: vernis-mou