[Pejzaž s Hvara] - Paladin, Bruno ([Zagreb, 1990)
Sadržaj: prikaz s motivom mora i malim uvalama s niskim raslinjem i suhozidnim ogradama
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Bruno Paladin; d.l. ispod otiska olovkom: 60/80
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije