Crna biljka - Petlevski, Ordan ([Zagreb], 1970)
Sadržaj: veći crni plošni oblici unutar kojih se nalazi crtež bijelim linijama. Linije su različitih debljina.
Signatura d. ispod prikaza olovkom: Petlevski 70; l. ispod otiska olovkom: 165/200, sredina ispod otiska olovkom: Crna biljka; iznad signature desno suhi žig
Keywords: serigrafije