[Ptice] - Lončarić, Zvonimir, kipar ([Zagreb], 1984)
Sadržaj: stilizirani bočni prikaz velike i male ptice
Signatura d. ispod otiska olovkom: Z. Lončarić 84; l. ispod otiska olovkom: EA/NSB
Naslov dao katalogizator
Keywords: serigrafije