[Simboli sa sela] - Lovrenčić, Ivan, slikar ([Zagreb], 1967)
Sadržaj: stilizirani alat
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: I.L.67.; l.d. ispod otiska olovkom: 1/38
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi