[Razgovor s oblakom] - Lovrenčić, Ivan, slikar (1980)
Sadržaj: obnaženi ženski lik rukama dodiruje kišu koja pada iz oblaka. Dolje lijevo od lika posuda sa zrnjem i na njoj ptica. Dolje desno od lika malo drvo