Da li su plućne bolesti izlječive? - Guttmann, Georg (Berlin : Puhlmann & Co., 1928)
Uglavnom reklama za Puhlmannov plućni čaj; sadrži mišljenja liječnika i izvatke iz pisama raznih bolesnika od god. 1900-1928.
Izvornik na njem. jeziku.
Puno ime autora: Georg Guttmann.
Keywords: Pluća -- Bolesti -- Priručnici